FIFA har i forbindelse med COVID-19-pandemien åbnet sit kamparkiv, indtil en normaltilstand er opnået indenfor fodboldverdenen. Hvordan en sådan defineres har FIFA ikke meldt nærmere ud omkring, så det gælder om at slupre lækkerbidsk’nerne i sig, så længe muligheden er tilstede.

FIFA navngiver initiativet med ‘bring football home’, hvilket vi kun kan bifalde, nu hvor sommeren gør sit indtog og vejret jo kan vise sig fra sine lunefulde sider. 

ADVERTISEMENT

Det er også en tidsrejse i gennem fodboldens forskellige epoker og taktiske faser, hvilket i sig selv kan være et gensyn værd. 30 kampe i sin fulde længde, af det som FIFA kalder ‘uforglemmelige’, åbner fodboldens verdensforbund op for. I skrivende stund, er der faktisk hele 32 kampe i sin fulde længde, fx kvindernes actionprægede – og for mange uforglemmelige – VM-finale fra 2015 i Canada mellem USA og Japan.

FIFA meddeler, at åbningen af kamparkivet gælder kampe fra såvel herrernes som kvindernes VM-slutrunder. Du vil også kunne finde dokumentarer med berømte spillere og trænere, som vil underbygge de, indtil videre, 30 kampe fra forskellige VM-slutspil.

Se mere på FIFA’s YouTube-kanal eller FIFA.com

Print Friendly, PDF & Email