Dansk gadget har succes i internationale storklubber

Egentlig er Munins enkle – men geniale – fodboldmur ingen ny opfindelse, men den er bevisligt langtidsholdbar. Og det forstår man godt. Den 45 grader vinklede trampolin-agtige device kan nemlig agere træningskammerat, når den ambitiøse spiller enten for sig selv eller med et par kammerater før eller efter det traditionelle træningspass lige skal øve lidt ekstra på afslutninger, hjørnespark eller noget helt tredje.

Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 1st juni 2020 and may be out of date.

De danske udviklere har gennem sine kontakter været dygtige til at få deres M-Sport ind i adskillige topklubber, blandt andre Arsenal, Juventus samt Bayer Leverkusen og har derudover flere andre prominente klubber på listen over begejstrede brugere.

I al sin enkelthed tænker man måske, at den da vel ikke kan bruges til så specielt meget, men teamet bag M-Sport har været igang med tænkehatten og har virkelig oparbejdet et væld af øvelser samt til og med udviklet en app med forskellige funktionaliteter. Den fungerer sammen med din smartphone, som kan spændes på rebounderen og dermed fungere, som en slags assistenttræner. Smart!

Annonce · Ads

Se en pr-film fra Munin Sport her, med bl.a. den danske landsholdsspiller, Nicolai Jørgensen.

Eller som i dette indslag fra 2010, da det dengang helt nye træningsredskab blev demonstreret under et fodboldseminar afholdt af Dansk Træner Bureau. Her kan man se den praktiske del samt et par af folkene bag træningsapparatet. Du kan se mere om selve M-Sport-demoen cirka 2 minutter inde i reportagen.

Som nævnt skorter det ikke på storklubber, der har haft fingrene i M-Sport, fx den tyske storklub Bayer Leverkusen. Se video fra klubbens egen gennemgang og test af apparatet.

Det smarte træningsredskab fås fra omkring DKK 4 000,- inkl. moms, men du kan være heldig at finde tilbud på firmaets hjemmeside.

Footballogy.net vil på et senere tidspunkt publicere en anmeldelse af den danske rebounder.

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads