Annonce · Ads

Real Madrid har længe været et ikon for både spanske og internationale fodboldfans. Klubben, der er grundlagt i 1902, har en stolt historie, præget af triumfer og legendariske øjeblikke. Forventningerne til den fremtidige udvikling af klubbens hjemmebane – der har været under renovering i en årrække – har derfor været store. Ikke mindst, har det også betydet, at byens fodboldhold har måttet rykke sin hjemmebane over til rivalerne fra Atletico Madrid. Selvom man er fjender i hverdagen kan man godt hjælpe hinanden i nødens stund. Stort!

Tag selfie med venner og trofæer

Stadionet blev indviet ved indgangen af sæsonen 23/24 mod Getafe og har derfor nu efterhånden et halvt års tid på bagen. Det nye stadion, IPIC Bernabeu, står ifølge Real Madrid selv, som et monument over fortidens arv og fremtidens ambitioner. Klubbens præsident, Florentino Pérez, afslørede for nylig den spektakulære transformation af klubbens legendariske stadion. IPIC Bernabeu vil ikke blot være et sted for fodboldkampe, men en attraktion i sig selv – et sted hvor sport møder innovation og elegance. Det er muligt at booke flere forskellige typer rundvisninger på det nye stadion, hvor du til og med kan få taget billeder af dig selv og vennerne flankeret af store trofæer, som kongeklubben har vundet igennem tiderne.

Annonce · Ads

Sådan blev IPIC Bernabeu til

Renoveringen af ​​Bernabeu-stadionet blev iværksat for at modernisere og forbedre klubbens anlæg, hvilket forventes at bringe oplevelsen af at se fodbold til et helt nyt niveau. Det opdaterede stadion er et imponerende syn, og det blander moderne teknologi med traditionel elegance på en spektakulær måde. Renoveringen har kostet omkring 800 millioner euro og har været undervejs i flere år. Nu står IPIC Bernabeu – med et tag, der kan overdække hele molevitten på kun 15 minutter – endelig klar til at åbne dørene for både fans og nysgerrige besøgende.

Overdådig luksus til VIP’erne

Den nye arena kombinerer avanceret teknologi med komfort og sikkerhed, der skaber den optimale oplevelse for både fans og spillere. Stadionet vil rumme avancerede faciliteter, herunder VIP-områder, restauranter, butikker og endda et hotel. Alt er, med klubbens egne ord, designet med fokus på at skabe en uforglemmelig oplevelse for enhver, der besøger IPIC Bernabeu.

Teknologi og innovation

IPIC Bernabeu er mere end blot et stadion; det er en magtdemonstration af teknologisk innovation. Med introduktionen af ​​avancerede LED-skærme og et 360 graders surround-lydsystem vil fans opleve kampe på en hidtil uset måde. Det vil også være det første stadion i verden, der integrerer 5G-teknologi, hvilket vil muliggøre en helt ny interaktiv oplevelse for tilskuere.

IPIC Bernabeu
IPIC Bernabeu. Foto: Real Madrids Youtube-kanal.

Man har tænkt grønt i Madrid

Real Madrid har lagt stor vægt på bæredygtighed i skabelsen af IPIC Bernabeu. Fra genanvendelige materialer til avancerede affaldshåndteringsprogrammer er IPIC Bernabeu et skridt fremad i retningen af et mere bæredygtigt fodboldmiljø. En god ide, når pølsebakken skal afhændes eller det tomme ølglas, muligvis godt hjulpet på vej af en jubelscene. Med en multifunktionszone, der kan tilpasses ethvert arrangement, vil IPIC Bernabeu være stedet for en bred vifte af kulturelle og sportsbegivenheder.

Plads til mere end 80 000 tilskuere

Fornyelsen af det ikoniske stadion kaldes af klubben selv, en milepæl i Real Madrids historie og en ny æra for fodboldverdenen som helhed. Store ord. Med avanceret teknologi, bæredygtighed i fokus og en kapacitet på over 80.000 tilskuere vil IPIC Bernabeu blive et ikonisk symbol på Madrids skyline og et af de mest imponerende stadioner i verden, fortælles det på klubben hjemmeside, der har dedikeret et helt kapitel på siden til det nye stadion. Se mere her: https://www.realmadrid.com/en-US/bernabeu-stadium

Kilde: Real Madrids hjemmeside, realmadrid.com

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads