Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 23rd December 2020 and may be out of date.

Thanks for being there – online with us @ footballogy.net on our newly started journey.

Vi er kun lige begyndt. 2020 er på vej – et nyt år kommer. TAK for det! Du er velkommen til at komme forbi nu og da for at blive opdateret inden for de mest interessante nyheder om teknologi indenfor fodboldverdenen!

Annonce · Ads

Et halvt år er gået siden vi lancerede siden og fodboldverdenen eksploderer med teknologiske nyheder – både inden for udstyr – ja, i det hele taget i hele fodboldmiljøet. Det har været en fornøjelse, og vi har allerede fået en god mængde dedikerede læsere på footballogy.net!

I 2021 har footballogy.net en ambition om, at være endnu mere fokuseret omkring især sportsudstyr samt blive mere dybtgående artikler om aktuelle sager i fodboldmiljøet. Et år, hvor vi forhåbentlig igen skal se fodboldkampe med fyldte stadions!

Vi ser frem til 2021 og forresten… jeg ønsker dig og dine nærmeste glædelig jul og et meget mere positivt, corona-frit og lykkeligere nytår end 2020 var.

Bedste jule– og nytårsønsker
Mark Hildebrandt
Redaktør af Footballogy.net.

Juletræ og pynt
Julen er over os! Foto: Denisse Leon/unsplash.com
Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads