Annonce · Ads

Footballogy.net skal være stedet du går, når du vil have historier indenfor den nyeste udvikling om alt, hvad der rører sig i fodboldens verden på det teknologiske felt og nu, hvor corana-tågen langsomt slipper sit greb på verdens befolkning, hvad kan så være bedre end at lancere et nyt medie indenfor teknologiske nyvindinger i fodboldens verden? Ja, vi spørger bare!

Når du vil have dagligdags-historier, hvad enten vi taler om ny health tracker til ungdomstalenterne eller innovation indenfor tv-dækningen af fodboldoplevelsen, kan du nemlig være sikker på, at Footballogy’s lille, men dedikerede redaktion er på mærkerne og vil levere dig alt det nyeste indenfor fodboldens verden – altså når vi taler om emner med teknologi, som omdrejningspunkt. Vi har også allieret os med Dansk Træner Bureau, på det idémæssige samarbejdsområde, som formidler kontakten mellem fodboldtrænere og -klubber. Bag trænerbureauet står en kapacitet som den tidligere landsholdsmålmand og mangeårige divisionstræner og DBU-instruktør, Heinz Hildebrandt, så vi er sikker på at få god sparring på hele det fodboldmæssige område.

Annonce · Ads

Ambitionerne er høje – det vigtigste er passionen for fodboldens grund-dna

Navnet er en sammensmeltning af fodbold og teknologi, og i disse internationale, tider har vi valgt den mere mundrette engelsk udgave, nemlig footballogy. Hvad sker der på den teknologiske front, når vi taler fodbold? Teknologi kan være mange ting. Det kan være de nyeste fodboldgadgets til unge, entusiastiske spillere, den bedste taktik app til ungdomstræneren eller gennemgang af et den nationale liga stadions sikkerhedsforanstaltninger. Hvad findes der af teknologi indenfor skadesbehandling? Nye materialer til fodboldstøvler?

Vores ambitioner er høje, selvom vores størrelse er beskeden.

Indbygget teknologi i trøjer, sko, strømper. Apps for det ene og apps for det andet. Og hvad sker der indenfor målmandstræning. Måske en ny boldkanon styret af en app? Emnerne er utømmelige og vi vil bringe eksperter i spil, når det passer hertil. Både de ‘rigtige’, men også de dagligdags eksperter i form af brugerne, fodboldspillerne, holdlederen, manageren, talentudvikleren, målmandstræneren, fysioterapeuten og alle de folk der gemmer sig omkring holdene ude i klubberne. Til at afprøve metoder, udstyr og praktik ude i det virkelige liv, på grønsværen, hvor det fortryllende spil, fodbold, foregår. Både hos proff’erne og serie 4-spilleren. Det er præmissen for Footballogy.net.

Mark Hildebrandt, editor at footballogy.net
Mark Hildebrandt, redaktør på footballogy.net

Vores ambitioner er høje, selvom vores størrelse er beskeden. Og selvom vi ikke kan komme rundt i alle hjørner af, hvad fodboldverden kan fremvise af innovative nyheder, forsøger vi at give jer læsere et godt overblik over, hvad der sker på den front. Det, som skal gøre footballogy.net læseværdigt er nemlig vores passion for fodboldspillet. At vi er brændende interesseret i én ting, nemlig fodboldens magiske tiltrækningskraft og hvad der kan gøre det til en endnu bedre oplevelse, hvad enten du er spiller, træner, holdleder og tilskuer – eller blot en brændende entusiast, der følger med i verdens største sport!

Redaktionelt benytter vi os af ChatGPT, som et værktøj, der understøtter vores redaktionelle effektivitet. Alle artikler kvalitetssikres efter bedste evne i henhold til journalistiske normer.

Velkommen og god fornøjelse!!

Mark Hildebrandt
Redaktør, Footballogy.net

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads