Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 10th februar 2021 and may be out of date.

Nu kan du på nul-komma-fem finde frem til de seneste nyheder, podcast og opdateringer om DBU’s to vigtigste landshold, herre- og kvindelandsholdet på adressen fordanmark.dk

Internettet er for mange blevet et uoverskueligt virvar af informationer, nyheder og opdateringer, men det råder Dansk Boldspil-Union nu bod på. Det er nu nemlig blevet muligt, at finde alt fra nyheder til spændende – eksklusive – podcasts, på det man godt kan kalde for Danmarks nye fodboldportal, fordanmark.dk. Den udbygges, som vi har observeret, stille og roligt, så forventningens glæde, kan da godt mærkes i kroppen. Der er et stort potentiale i den nye portal.

Annonce · Ads

Mere kontinuitet 

Hvis man skal dykke ned i én speciel del af den nye fodboldportal for herre- og kvindelandsholdet, så rammer vi podcasten ‘Landsholdslejren’, hvor såvel herrerne som kvinderne tages under lup. Nu hedder podcasten godt nok ‘Landsholdslejren’, men man kunne måske godt ønske sig lidt mere kontinuitet i disse podcast. For eksempel, at man vidste, at hver fredag – eller i det mindste en gang om måneden – kunne man få en update på hele molivitten, fremfor blot, når landsholdene var samlet. Der skulle da være nok stof, at tage af…

fodboldportal fra DBU
Sådan ser indgangen til DBU’s fodboldportal ud. Foto: Skærmdump fra DBU.

Lækker grafisk UI som indgang

Portalen har en lækker, grafisk indgang. Hvis man skal ærgre sig over én ting, så er det, at man ikke har gennemført netop den grafiske del igennem hele sitemappet for portalen. Man mister lidt energien, når man lander på DBU’s ‘normale’ grafiske setup, når man nu pludselig var inde i noget lidt mere friskt og intensivt på portalens brugerflade. Men det er jo altid rart, at have noget at arbejde med fremadrettet.

DBU fodboldportal
DBU’s fodboldportal for deres to vigtigste landshold. Foto: Skærmdump fra DBU/fordanmark.dk

Mød legenderne

Også legender, kan mødes på den nye landsholdsportal. Med en dynamisk tilgang til databasen af spillere, kommer en ny spiller op, hver gang man refresher siden eller kommer på besøg igen. Måske kunne man godt have ønsket sig en kort præsentation af spillerne i en journalistisk form – og måske til og med en kort video, for eksempel et interview via Zoom eller Skype. Som det er per nuværende, kommer man ind på en side med et enkelt billede samt statistisk materiale på den pågældende spillere – og så er den potte ude. Og igen sendes man over på DBU’s – lidt kedelige – officielle side, fremfor at blive i det nye univers på portalen. Men alt sammen kosmetiske ‘flaws’, som jo kan rettes op og forbedres på sigt

Tjek webtv ud eller abonnér på podcast

Nederst i bunden af hver side får man en potpourri af hvad DBU’s TV-kanal tilbyder, hvilket absolut kan være et blik værd at tjekke ud, også. Du finder Danmarks nye fodboldportal for DBU-landsholdene på fordanmark.dk og det er til og med muligt at abonnere på podcasten ‘Landsholdslejren’ hér eller via iTunes eller Spotify, så du aldrig går glip af en ny udgave. 

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads