Premier League-stjerner og eksperter er lokkemad for børn og unge – i en god sags tjeneste

Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 12th februar 2021 and may be out of date.

I England bruges fodboldspillere – har været brugt i årevis – til at støtte op om svage i samfundet og få fokus på vigtige sager. Seneste skud på stammen hedder oplæring til unges ageren, når det gælder internettets mange fælder.

Motiverer de unge

Faktisk har man dedikeret en hel website, hvor lokkemaden er stjernerne i Premier League, info om klubberne, lydfiler med jubelråb og mange andre elektroniske freebies. Denne uge er temaet internet sikkerhed, hvor man lærer børn og unge, hvordan man zig-zagger sig igennem de mange faldgrupper, som det ellers fantastiske internet også gemmer på. Alt pakket ind i den sagnsomspundne fodboldliga, på den anden side af Nordsøen.

Annonce · Ads

TV-værter og Dr. Alex giver deres bedste råd

Både TV-værter, twitter-meldinger, Instagram-beskeder og små videoer af fx en imødekommende Dr. Alex George, som fortæller om vigtigheden af at være sød ved andre, er blandt værktøjerne, som skal gøre emnet noget mere spiseligt for ellers energiske og utålmodige elever.

Coronainspiration til børneforælderen

I disse, for mange forældre, udfordrende corona-tider, har man også implementeret en underside med inspiration til, hvordan man får aktiveret ungerne hjemme, så forældrene med god samvittighed, kan koncentrere sig om sit eget job.

Dr. Alex George giver børn og unge gode råd om venlighed

Faktisk en større genialitet, som englænderne har taget i brug fra deres kreative værktøjskasse. Tag et kig på siden her.

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads