Premier League-stjerner og eksperter er lokkemad for børn og unge – i en god sags tjeneste

Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 12th February 2021 and may be out of date.

I England bruges fodboldspillere – har været brugt i årevis – til at støtte op om svage i samfundet og få fokus på vigtige sager. Seneste skud på stammen hedder oplæring til unges ageren, når det gælder internettets mange fælder.

Motivates the young people

Faktisk har man dedikeret en hel website, hvor lokkemaden er stjernerne i Premier League, info om klubberne, lydfiler med jubelråb og mange andre elektroniske freebies. Denne uge er temaet internet sikkerhed, hvor man lærer børn og unge, hvordan man zig-zagger sig igennem de mange faldgrupper, som det ellers fantastiske internet også gemmer på. Alt pakket ind i den sagnsomspundne fodboldliga, på den anden side af Nordsøen.

Annonce · Ads

TV-værter og Dr. Alex giver deres bedste råd

Både TV-værter, twitter-meldinger, Instagram-beskeder og små videoer af fx en imødekommende Dr. Alex George, som fortæller om vigtigheden af at være sød ved andre, er blandt værktøjerne, som skal gøre emnet noget mere spiseligt for ellers energiske og utålmodige elever.

Coronainspiration til børneforælderen

In these, for many parents, challenging corona times, a subpage has also been implemented with inspiration for, how to activate the kids at home so that the parents with a clear conscience can concentrate on their own job.

Dr. Alex George giver børn og unge gode råd om venlighed

In fact, a genius initiative that the English have put to use from their creative toolbox. Take a look at the page here.

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads