Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 25th januar 2023 and may be out of date.

Er du tom for ideer i arbejdet med dit fodboldhold? Så finder du muligvis hjælp på FIFA’s site om teknik og taktik, om den mere dybdegående del indenfor fodboldverdenen. Et væld af inspirationsrig content er samlet på FIFA’s dedikerede side for træningsrelaterede cases. Emner pipler frem fra de digitale vægge, med masser af værdifuld viden til dig som fodboldinteresseret – og ikke mindst som aktør i det gyldne fodboldspil!

Noget kan virke åbenlyst, men når FIFA’s ressource-hub, herunder Game Insights dykker ned i hvert enkelt emne, får det straks en dybere mening.

Annonce · Ads

Det er selvsagt, at presfodbold er en del af elementerne, når en bold skal genvindes efter boldtab, men hvordan får du sat det i system til dit eget hold? Det finder du måske svaret på – eller i al fald et forsøg på dette – på FIFA’s site.

Alt fra aktuelle sager og hændelser til græsrodsfodbold tages under behandling med den tidligere Arsenal-manager, Arsene Wenger, som spydspids. Wenger varetager nu rollen som chef for FIFA’s afdeling for global udvikling indenfor fodboldspillet. 

For eksempel kommer du med helt ind i maskinrummet, når Canadas kvindelige fodboldlandsholds bedrifter under OL i Tokyo i 2021, analyseres ned i mindste detalje. Og det er virkelig et kig værd. 

Canadas fodboldkvinder tog nemlig sejren i land og drog tilbage til det nordamerikanske med guldmedaljer i kufferterne.

Tag et kig på overflødighedshornet her: https://www.fifatrainingcentre.com/en/game/game-insights/canada-at-womens-olympic-football-tournament-tokyo-2020.php

Kilde: FIFA.com

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads