Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 30th november 2022 and may be out of date.

Med VM i fodbold i fuld gang, kan behovet for et reelt overblik være et ydmygt ønske hos mangen fan. Løsningen ligger lige for!

Et omfangsrigt univers med alt fra højdepunkter til artikler om alle tænkelige scenarier for ethvert hold, der måtte forefindes, for enten at kunne gå videre eller få et kærligt spark bagi og ud af VM-turneringen.

Annonce · Ads

Også indhold fra ‘behind-the-scenes’, som FIFA benævner området i en pressemeddelelse samt dybegående analyser, VAR-replays og forskellige kameravinkler og meget mere, finder du i både app samt universet på nettet. Sidstnævnte to features kræver dog, at du befinder dig på en af VM-arenaerne i Qatar. 

FIFA+ app
Foto: FIFA.com

Hele molevitten kan du tilgå helt gratis. Også influencere, der har fundet vej til ørkenstaten – muligvis via en betalt billet fra FIFA og deres sponsorer, har fundet plads på sitet, der krydrer det hele med FIFA+ Stadium Experience, som ifølge pressemeddelelsen skulle løfte oplevelsen af fodboldkampen til et helt nyt stadie. Her i blandt, at kunne vælge sine egne kameravinkler under kampen – hvis du befinder dig på stadion under den afviklende kamp.

Det er i sandhed et rent overflødighedshorn for fodboldelskere. Check det ud!

Du kan både opleve FIFA+ via https://www.fifa.com/fifaplus/, men for den fulde oplevelse kan du tilmelde dig universet gratis via FIFA, fra samme webside.

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads