Om Footballogy.net

Footballogy.net skal være stedet du går, når du vil have dagligdagshistorier om alt om det nyeste indenfor fodboldverdenen, hvad enten vi taler om ny health tracker til u21-holdet eller innovation indenfor dækningen af dansk og international fodbold! Sitet skal desuden udbrede kendskab til den nyeste udvikling indenfor alt hvad der rører sig i fodboldens verden. Der tages et afsæt i de danske historier, men da fodbold er en sport på verdenplan, ja faktisk verdens størst, så vil en del af artiklerne også være med internationalt islæt.

Et underliggende formål vil være at støtte op omkring interessen for fodbold, som et vigtig socialt bindemiddel i samfundet på alle samfundslag. Der skal i sitets historier altid være et omdrejningspunkt, som hedder fodbold og teknologi. Det behøver ikke at være eksplicit, men skal være en bestanddel i historien, for at have relevans på dette site. Dette kunne fx være en ny app, der motiverede unge i et socialt projekt til at bruge fodboldspillet som en aktivitet, hvilket også kunne have en politisk interesse og i sidste ende en samfundsøkonomisk. Derudover vil store arrangementer som mesterskabsspil også kunne blive dækket, da det vil interesse en bred del af den danske befolkning, ung som gammel. Sitet er som udgangspunkt fuldt digitalt distribueret via mobil, desktop og tablet.

Navnet er en sammensmeltning af fodbold og teknologi, og i disse internationale tider har vi valgt den mere mundrette engelsk udgave, nemlig footballogy. Hvad sker der på den teknologiske front, når vi taler fodbold? Og teknologi kan være mange ting. Det kan være de nyeste fodboldgadgets til unge, socialt udsatte, den bedste taktik app til ungdomstræneren eller gennemgang af et superligastadions sikkerhedsforanstaltninger. Hvad findes der af teknologi indenfor skadesbehandling? Nye materialer til fodboldstøvler? Indbygget teknologi i trøjer, sko, strømper. Apps for det ene og det andet, målmandstræning. Både hos proff’erne og serie 4-spilleren.

Emnerne er utømmelige og vi vil bringe eksperter i spil, når emnet passer hertil. Både de ‘rigtige’, men også de dagligdags eksperter i form af brugerne, fodboldspilerne, holdlederen, manageren, talentudvikleren, målmandstræneren, fysioterapeuten og alle de folk der gemmer sig omkring holdene ude i klubberne. Til at afprøve metoder, udstyr og praktik ude i det virkelige liv, på grønsværen, hvor det fortryllende spil, fodbold, foregår. Det er præmissen for Footballogy.dk.

Der findes intet medie pr dags dato, hverken i Danmark eller såvidt vides internationalt til at samle hele dette spektre af al innovation indenfor verdens største sport, fodbold. Redaktionelt benytter vi os af ChatGPT, som et værktøj, der understøtter vores redaktionelle effektivitet. Alle artikler kvalitetssikres efter bedste evne i henhold til journalistiske normer.

Print Friendly, PDF & Email

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

en_GBEN
Verified by MonsterInsights