Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 23rd juni 2021 and may be out of date.

UEFA har før den vigtige gruppekamp mellem Frankrig og Portugal været i sit kreative hjørne og produceret en lille gættekonkurrence midt under de nervepirrende opgør rundt omkring i EURO2020-området.

Måske for at få spillernes anspændte skuldre til at sænke sig. Den officielle EURO2020-hjemmeside har nemlig offentliggjort en helt ny video fra greenscreen-rummet, da det franske hold var i TV-studioet for at gennemføres nye skud til videoarkivet.

Annonce · Ads

Her bliver den franske stjernespiller Olivier Giroud sat på en ‘hård’ prøve.

Og hvilken prøve! Børnebilleder og EURO2020… Hvad har de så med hinanden at gøre? Umiddelbart ikke ret meget, men når tiden før vitale kampe skal udfyldes, kan selv franske fodboldfavoritter lokkes til at gøre de skøreste ting.

Den populære franske angriber blev nemlig bedt om, at teste sin viden om holdkammeraternes udseende som knægte.

En regulær ‘kan du se hvem jeg er’-konkurrence, hvor Olivier Giroud, billede for billede får fremvist udgaver sine holdkammerater – som helt unge.

EURO2020 giroud
Hvilken spiller genkender den franske stjernespiller, Olivier Giroud på dette billede? Få svaret i videoen, ved at klikke på linken nederst i artiklen. Foto: UEAFA.com

Om den 34-årige Chelsea-spiller, er lige så skarp til at genkende de unge udgaver af sine venner fra ‘Le Bleu’, som han er på fodboldbanen skal vi ikke afsløre, men vi kan kun anbefale af bruge et par charmerende og underholdende minutter i greenscreen-rummet med den franske stjerne. Og jo… han er ret skarp.

Se videoen her. 

Kilde: UEFA.com

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads