Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 28th juli 2020 and may be out of date.

Med dedikerede chauffører har fodboldskolen hos den amerikanske fodboldklub New York Red Bull indgået et spændende samarbejde med transportvirksomheden RideAlong. Det skal gerne lette presset på forældre, der ofte stresser for at nå både forpligtelser på job og samtidig med at få afleveret teenagedrenge eller -pigen tidsnok til en af ugens fodboldtræninger. Det unge transportfirma RideAlong blev stiftet i 2019 af en række New Jersey-forældre med en vision, om at skabe sikre transportmuligheder for familiernes børn og unge.

Forældrene kan til enhver til overvåge, hvor deres barn befinder sig via transportselskabets app

Chaufførerne vil køre de unge fodboldspillere fra hjemmeadressen eller skolen og direkte til fodboldklubbens træningsfaciliteter. – RideAlong er en gamechanger for os, fortæller Ryan Brooks, daglig leder for MLS-akademiet i den store fodboldklub med base i The Big Apple.

Annonce · Ads

Hentes og bringes til og fra træning

Det er spillere i alderen 14-18 år, der bliver hentet og bragt, da deres fodboldtræninger ligger sidst på eftermiddagen. Det skaber ofte problemer med tanke på transporten, fortæller Brooks fra New York Red Bull. Fodboldskolechefen forklarer også, at alle forholdsregler vedrørende COVID-19 overholdes i busserne med desinficering, social distancering og masker. Forældrene kan til og med til overvåge, hvor deres barn befinder sig via en app fra transportselskabet.

– Forældre bruger en voldsom mængde tid

Servicen fra klubben består i, at man op til hele 120 km hver vej kan blive afhentet til træning og nu skal det jo også siges at afstandene i USA oftest er noget større end i mange andre lande, men absolut en ide til inspiration i andre klubber rundt omkring i verden. – Der bliver fra forældres side, brugt en voldsom mængde af tid på at transportere spillerne til og fra træning, så med denne aftale håber vi, at have afhjulpet udfordringen langt hen ad vejen, afslutter Ryan Brooks fra New York Red Bulls fodboldskole.

Kilde: www.ridealongnow.com, PR Newswire

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads