Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 5th november 2020 and may be out of date.

I disse corona-tider, hvor tilskuere er en mangelvare pipler innovative tanker og ideer frem fra fans og fodboldelskere. Fans tørster efter, at kunne give sin støtte videre til deres helte på grønsværen. Et nyt samarbejde mellem det højteknologiske tech firma ImagineAR og den 6-dobbelte vinder af spanske La Liga, Valencia C.F., skal afhjælpe den værste hunger for klubbens fans.

Skal indgå som en ekstra oplevelse

Franco Segarra, Valencia’s innovations manager, fortæller i en pressemeddelelse at AR-oplevelsen – Augmented Reality – skal indgå, som en del af Valencias VCF Innovation Hub. I et interview hos netkanalen Proactive med ImagineAR’s Alen Paul Silverrstieen og Valencias Seggara, fortæller begge, at de ser frem til samarbejdet.

Annonce · Ads

Det har været en stor udfordring, for alle klubhold på øverste plan at ‘danse med corona’ og holde sine fans engageret. Det kan Franco Seggara nikke genkendende til. – Ja, det har klart været en kæmpe udfordring for os, at kunne engagere vores fans i den nuværende situation og vi er virkelig glade for – og fyldt med forventning om – hvad dette samarbejde kan bringe med sig. AR giver en række muligheder, som blandt andet, at få oplevelsen af, at besøge vores stadion. Vi ser virkelig frem til at afprøve dem, fortæller Segarra i interviewet.

Samarbejder allerede med NFL-organisationen

Man spørger jo sig selv, hvordan i alverden dette kunne have noget for sig, men efter de to samarbejdspartnere, Valencia og ImagineAR, at dømme, så kan klubbens fans godt begynde at glæde sig. ImagineAR er allerede involveret i projekter i den amerikanske football liga NFL’s talentlinje, NFL Alumni Academy , som jo bekendt er af en lidt anden støbning end vores europæiske form for fodbold. Firmaet, har derfor en spændende ‘spiller’ med i rygsækken, som kan bære spændende erfaringer ind i det nye samarbejde.

Hvis nogle af vores læsere er virkelig nørdede – og hvem er ikke det – så har man mulighed for at kunne lege med maskingen af Valencias stadion, der netop er blevet færdiggjort. Du kan downloade det fra ImagineAR’s hjemmeside her.

Bringer stadion ud til klubbens fans

– Det er en stor udfordring for ethvert fodboldhold, ikke at have sine fans på lægterne. Vi har brug for vores fans og nu hvor vi ikke kan have dem på stadion, forsøger vi hér, at bringe stadion til vores dem, så at sige. Dette giver os en mulighed for at give fans muligheden for at være ‘på stadion’, trods omstændighederne, fortalte Franco Segarra videre.

Footballogy.net vil følge op med en mere detaljeret artikel, om det kommende samarbejde, når Valencia og ImagineAR for alvor lægger deres planer ud til klubbens fans og dermed offentligheden. Kort fortalt går projektet dog ud på, at ImagineAR, har fremstillet en model af Valencias hjemmebane, Mastalla. Denne skal så indgå i den såkaldte AR-oplevelse – Argumented Reality – så klubbens 7 millioner fans verden rundt, kan tage del i Valencias hjemmekampe.

Planer føres ud i livet senest i december

– Vi ser frem til at arbejde med Valencia, et af de største hold i verden, fortæller CEO Alen Paul Silverrstein for ImagineAR, der mødte Franco Segarra til en konference tidligere på året. Efter planerne kickstartes det innovative samarbejde i slutningen af november.

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads