Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 6th July 2021 and may be out of date.

Først i disse dage, kort før første semifinale mellem Spanien og Italien, har adidas afsløret kampbolden til de sidste tre kampe ved dette års EM. 

Unique details

Alene navnet, UNIFORIA FINALE, gør jo EURO2020-finalens – og semifinalernes – kampbold til en unik af slagsen. Kampen spilles på legendariske Wembley i London og bolden til de sidste tre kampe, er specielt udviklet til at skille sig specielt ud på den engelske græsmåtte. Detaljer, som måske er i den mere kuriøse og samleobjektagtige ende, men nu alligevel interessant, hvis man dyrker detaljen i produktdesign. Og det gør vi jo her på footballogy.net

Annonce · Ads

Med vandmærker fra Wembleys mange detaljer, så er et ekstra hvidt print også tilført året finalebold. Som kontrast til dette, har adidas’ designteam tilført ‘penselstrøg’ i grøn, rød, cyan og pink, inspireret af ikoniske London-symboler, mens det hele er sat op i mod en mørk baggrund, som skulle repræsentere Londons himmel-vælv om aftenen.

The field is marked up for the drama

Og med disse malende beskrivelser – som gør selv en sommelier stum – er EURO2020s ‘hovedperson’ nummer et, altså afsløret og banen er skarpt kridtet op, til dette EM’s sidste fodboldbrag.

Source: UEFA.com

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads