Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 2nd December 2020 and may be out of date.

Den berømte klub fra det nordlige London, hvor en af profilerne er danske Pierre-Emile Højbjerg, har netop indgået aftale med teknologiførende firma, der udvikler højteknologisk udstyr indenfor skadebehandling og restitution. Såvel London-klubbens mandlige Premier League-stab som Tottenhams kvindelige Super League-spillere, er omfattet i aftalen.

All of Tottenham's top players received a start kit

Heung-Min Son træner med Tottenham Hotspurs
Heung-Min Son fører an i en træning på London-klubbens anlæg, midt i september. Foto: Tottenham Hotspur FC/Getty Images

Det specielle udstyr består fortrinsvis af funktionaliteter som tryk, vibration, termisk teknologi og dynamisk luftkompression. Noget som skal restituere de slidte spillere og få de skadede stjerner i førsteholdstrupperne – mænd som kvinder – hurtigt tilbage på fuld kraft. Ind, hvor de hører hjemme: nemlig på fodboldbanen. En del af udstyret kan også bruges forebyggende i en opvarmningsfase.

Annonce · Ads

Som en start, tilbage i det spæde efterår, modtog alle spillere i de respektive førsteholdstrupper, flere af produkterne fra firmaet Hyperice, blandt andet en helt speciel bluetooth massage-anordning. Derudover er alle spillere blevet udstyret med et ‘kit’ bestående af forskellige andre apparater, som hver især benytter sig af patenterede teknologier.

Promotional film from Hyperice.

Health tech-firma samarbejder også med NBA og NFL

– Vi er fulde af forventning over at kunne hjælpe Tottenham på og udenfor banen med hele vores produktserie af health tech-udstyr, fortalte firmaets vicedirektør indenfor Hyperice’ produktudvikling, Joe Cannon, i forbindelse med offentliggørelsen af aftalen i begyndelsen af oktober. Firmaet, der har samarbejdspartnere på blokken fra blandt andet NBA (USA’s stjernebasketliga, red.) og NFL (amerikansk fodbold, red.), har skabt sig en førerposition indenfor sportsskadebehandling gennem deres innovative produkter.

Sådan virker Hyperice-teknologierne

Apparatet Hypervolt fungerer ved, at kontinuerlige tryk målrettet rammer kroppens muskelvæv. Det hjælper med til at minimere muskelsmerter, stivhed og ømhed samt øge smidigheden i bevægelsesapparatet. 

Normatec er en anden Robocop-lignende device, som fungerer ved, at man trækker en slags pose på det eller de ben – eller arm for den sags skyld – der skal varmes op eller restituere. Dette skulle så øge cirkulationen og fremskynde restitutionen af dine ben eller arme.

Der var nysgerrighed at spore hos spillerne i Tottenhams Hotspur’s mandlige og kvindelige førsteholdstrupper, da de fik præsenteret Hyperice-startkittet i september. Her er det Normatec-apparaturet, som bliver testet af. Foto: Jake Martens/Tottenham Hotspur FC

På den anden fløj har vi ICT-apparaterne, der fungerer som en mobil iskompressionsenhed og virker efter de gode gamle principper pakket ind i højteknologisk isenkram. Alt dette, skal være med til at holde Tottenham-stjernerne fit for fight, når de afgørende kampe fremover skal udkæmpes i de bedste engelske fodboldrækker. Se billedgalleri herunder af det kit, som Tottenhams spillere fik med hjem.

  • Hyperice og Tottenham Hotspurs laver aftale om skadesbehandlingsudstyr

Om Tottenhams nye ‘ven’ på massagebriksen eller på hotelværelset før de afgørende kampe, giver klubbens spillere et ekstra boost i de kommende sæsoner bliver spændende at følge. Footballogy.net håber at kunne følge op på produktet ved en senere lejlighed. 

Du kan læse mere her hypericenordic.com eller Hyperice’s amerikanske hovedside hyperice.com. En dedikeret app til Apples mobiler og iPad, kan hentes på App Store. Søg på ‘Hyperice’.

Sources: Hyperice.com, Hypericenordic.com, Presswire, Tottenham Hotspur.

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads