Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 15th December 2020 and may be out of date.

UNDER ARMOUR, mundbind, 1 stk. 239,- excl. levering. Fås i 6 forskellige farvekombinationer. Kan købes på Under Armour’s webshop

Den amerikanske sportudstyrsproducent kastede alle mand i udviklingslaboratorierne, da corona pludselig var over os i marts 2020. Med nye behov som ansigtsmasker – og i nogle lande også i fitnesscentre – lå der et uopdyrket marked foran sportsbrands’ne, hvis de ville. Og dét ville Under Armour.

Annonce · Ads

Product designers and engineers worked hand in hand back in the dawning spring and that resulted in an exciting, high-tech product. Read more about mask structure and properties in this article , featuring several sports manufacturers' face masks.

So with exercise in mind, but also underlying elements, such as shopping trip and general use in eg public transport, put footballogy.net the mask from Under Armour under a magnifying glass. See our overall rating with grades at the bottom of the article.

Sådan er Under Armour's Sportsmask konstrueret
Sådan er Under Armour’s Sportsmask konstrueret. Foto: PR

Functionality based on purpose / description

Her må vi sige, vi nærmer os en topscore. Lavet til sport, perfekt til sport. 

Fit / comfort

Det er naturligvis svært at lave en ansigtsmaske, som passer til alle mennesker i verden. Derfor kan du da også få flere forskellige størrelse, fra XS til XL. Footballogy.nets testperson kunne nok godt have ønsket at prøve en maske, som var nummeret større, men samtidig sad den vi testede da også som støbt, men vi tænker os måske, at lidt ‘luft’ kunne have gjort oplevelsen helt perfekt. Der var naturligvis den obligatorisk metalbøjle, for at give masken en endnu bedre pasform. Vi kunne konstatere, at denne metalbøjle var superfleksibel og på intet tidspunkt virkede som om, at den gav efter eller var på vej til at knække. Når det er sagt har designerteamet fra UA lavet et mærkeligt knæk ved toppen af næsen, som måske godt kunne have været udført med en smule mere finesse. 

Breathability

Med den åndbarhed, som Under Armour Sportsmask lagde for dagen med, kunne man næsten ikke kræve mere. Luftgennemstrømningen var tæt på perfekt under træningen, hvilket jo var hovedformålet. Også under dagligdags gøremål kunne den fungere – og dét optimalt. 

Under Armour's mask is a result of a collaboration between the sports producer's research team and the design department's ditto. Photo: PR

Appearance / design 

Designet er gennemtænkt med et design, der kalder på de små finesser såsom mikroskopiske mønstre samt stropper. Samtidig er sidstnævnte, da også ‘the weakest link’, når det gælder holdbarhed og efter en god måneds tid oplevede vi, at de små sølvstrenge i masken blev en lille smule flossede. 92 points.

Value for money

Selvom det er den absolut dyreste version af ansigtsmasker vi er stødt på, så er den altså alle pengene værd. Footballogy.net kan absolut anbefale denne maske og vi vil ikke tøve med at købe en ny, såfremt denne første enten giver op eller vi får den smidt væk – eller en helt tredje ting, såsom at lægge masken for tæt på et stearinlys med stroppen inde over flammen. Vupti, så røg den elastik. Men det var nu blot en sidehistorie til en ellers tæt på perfekt ansigtmaske fra Under Armour. 93 procent.

Tips

  • We will probably have to deal with the corona for a while yet, so invest in an electric jug which can change the temperature so it can heat up to i.e. 80 degrees celsius. One point - if we take the heat loss in mind which necessarily comes when pouring the water into the sink - is high enough to destroy all bacteria and viruses. After use, daily, the masks could be placed in a clean washbasin, where you mix water and washing powder well. Warning: Be aware of the heat! Use a large spoon or similar to get the hot water well around the masks. After a few minutes, the face masks are ready to be rinsed and you can add a little rinsing agent in the last round of rinsing.

How we tested the face mask

Over flere uger og træninger testede vi produktet ud i henholdsvis træningscenter, ved indkøb og generelt i områder, hvor folk færdedes tæt.

Sådan præsenteres ansigtsmasken – eller mundbindet, om man vil – fra sportsproducenten Under Armour. Video: PR/Under Armour.

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads
REVIEW IN NUMBERS
Functionality based on purpose / description
94 %
Fit / comfort
89 %
Breathability
96 %
Appearance / design
92 %
Value for money
93 %
Previous articleHøjteknologisk udstyr skal behandle Tottenhams Premier League-spillere
Next articleFC Barcelona åbner streaming-kanal i Kina
test-under-armour-sportsmask-2Under Armours ansigtsmaske er hele vejen igennem unik. Eneste sted det ‘lack’er’ er på den overordnede kvalitet. Der er bekymringer for, at masken ganske enkelt.. taber en maske. De ellers fine detaljer på masken viser sig efter en god måned at ‘spragle’, så hvis man ikke får klippet disse små stofsnore væk, findes der en begrundet ‘frygt’ for at det kan løbe løbsk og gøre masken udseendemæssigt noget mindre attraktiv. Så et tips om enten at forstærke disse mønstre eller helt droppe dem, er hermed givet videre. Ellers er masken, som prisen også indikerer, i den absolutte topklasse. Den er fx 6 gange dyrere end PUMA’s tre-lags maske og Reebok/Adidas’ ditto. Sidstnævnte har dog kun to lag stof, så en reel sammenligning med disse er vel svær.