Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 26th February 2021 and may be out of date.

Teknologiens vidundere, såsom smartwatches, fortsætter kun med at udvikle sig og seneste skud på stammen er en eksklusiv version af smartwatch’et ‘Big Bang e’ fra den schweiziske urgigant Hublot, der også er officiel sponsor for Premier Leagues tidskontrol. Og ja, uret er så eksklusivt, at selv Tottenham-manager José Mourinho lægger navn og håndled til uret – i al fald, mens billederne til kampagnen blev taget.

Live-afgørelser fra VAR

Dermed giver det god mening, at uret, som blandt andet kan give dig direkte meddelelser om holdopstillinger, målscoringer, udskiftninger, kommende kampe samt live VAR-afgørelser på ur-skiven, laver en special edition med tæt kontakt til engelske Premier League.

Annonce · Ads

Det helt store skyts er kørt frem med karismatiske og kontroversielle Tottenham-manager José Mourinho samt angrebslegenden Alan Shearer, som fortalere for det nye smartwatch, der bærer navnet ‘The Big Bang e Premier League’.

Jose Mourinho HUBLOT premier League
Jose Mourinho med det nye smartwatch fra Hublot ‘Big Bang e Premier League’. Versionen hér, findes dog kun i 200 eksemplarer. Foto: PR/Hublot

– Som mangeårig Hublot-ambassadør, er jeg ekstremt stolt over at have dette storslåede ur, der bringer fans af vores liga tættere på fodboldens verden, udtaler Mourinho via en pressemeddelelse om lanceringen poserende med uret på det man kan forestille sig, er en antik engelsk lænestol.

Mange lækre features

Udover de allerede nævnte features, kan urremmen med et snuptag udskiftes til en mere neutral farve end Premier Leagues ikoniske, støvede lilla. Herudover, blandt et væld af funktioner, nedtælles der til næste match, når den aktuelle kamp er slut. Skulle der være flere kampe samtidig, swipes der blot på urskiven. Rammen på uret er desuden fremstillet i titanium, fint skal det være!

– I disse udfordrende tider er fodbold fortsat en kilde til meget tiltrængt glæde for fans over hele verden. Hublot elsker fodbold og fortsætter med at samarbejde med spillets største konkurrencer. Det er det vores privilegium at introducere Hublot Big Bang e Premier League, et forbundet ur designet til at bringe lidenskabelige fans endnu tættere på verdens mest sete liga, udtaler en stolt CEO for Hublot, Ricardo Guadalupe. Det forstår man med det produkt, urfirmaet har fået udviklet.

Premier League legend excited

Også Alan Shearer er begejstret for urets funktionalitet og den medfølgende app – som forøvrigt bliver tilgængelig for alle os andre, om nogle få uger på Google Play: – Jeg er en stor fan af alt, hvad der gør fodbold mere øjeblikkelig og mere spændende, og af teknologi, der bringer spillet til live. ‘Big Bang e Premier League’ er en sensationel udvikling fra Hublot og en reel game changer for Premier League-fans overalt i verden. Godt gået, Hublot, udtaler den tidligere all time Premier League-topscorer Alan Shearer i pressemeddelelsen.

Former all-time Premier League top scorer Alan Shearer is crazy about the Hublot watch. Photo: PR / Hublot

Dommerne får en James Bond-udgave

Også dommerne bliver udstyret med uret, dog i en endnu mere eksklusiv udgave spækket med yderligere features, som blandt andet mållinjeteknologi, mens denne version leveres til dommeren i det superlette materiale, carbon. Dette ur vil dog ikke blive solgt, men laves altså udelukkende til Premier League-dommerne, de heldige asener!

Hublot Big Bang e Premiere League. Photo: PR / Hublot

Eksklusivt ur i få eksemplarer

Uret findes kun i 200 eksemplarer og er baseret på uret, som Hublot lancerede sidste år under navnet “Big Bang e connected” – dog med en række ekstra features direkte forbundet til Premier League. Prisen er naturligvis også, som selve uret – eksklusiv – med en pris på 5 100 €, som omregnet i dagens kurs ligger på omkring de 40 000,- gode, danske kroner. Du kan købe uret på Hublot e-handelsplatform.

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads