Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 26th March 2021 and may be out of date.

Mønstret i den nye landsholdstrøje har sin helt egen historie. Den ‘indeholder’ nemlig lyden fra tusinder af danske fodboldfans.

Med mere end 38 000 tilskuere på lægterne optog Hummels udviklingsteam lyden af de mange fans, da nationalsangen blev spillet.

Tidligere på ugen afslørede DBU og Hummel det danske landsholds nye kamptrøje. En trøje, der skal hjælpe med at give det danske landshold nye sejre på bestilling fra de danske fodboldfans. Videoen nedenfor viser, hvordan trøjen ‘blev til’ med det unikke lydmønster fra den danske nationalsang.

Annonce · Ads

En af profilerne på landsholdet, Christian Eriksen (Inter Milan), beskriver følelsen, når nationalsangen synges inden hver kamp. Designet i trøjen er designet med lydbølger fra netop den sang, der blev indspillet, da Danmark spillede mod Irland i juni 2019. En af de sidste gange før pandemien af et publikum i den skala fik adgang til den slags fodboldkampe.

Football soccer jersey hummel Denmark
Danmarks nye landsholdstrøje anno 2021 er lidt anderledes end mange andre fodboldtrøjer. Foto: Hummel/DBU

– Det er svært at sige hvad der er forskellen, men sangen giver en helt anden følelse end på et klubhold. Det er stort. Når man har sunget nationalsangen og så kampen går i gang, så er det dét, som det handler om’ fortæller landsholdsprofilen i den video, som Hummel har launchet i forbindelse med afsløringen af den nye trøje.

Watch more about the new jersey at this page , take a peek at the gallery below and listen to the national anthem from the day of the match, which was the basis of the pattern in the new jersey.

  • Jersey Hummel Denmark 2021 sound waves
  • Jersey Hummel Denmark 2021 sound waves
  • Jersey Hummel Denmark 2021 sound waves
  • Jersey Hummel Denmark 2021 sound waves

Foto: Anders Kjærbye/DBUfoto.dk, Hummel.

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads