FrontSocial MediaFC Barcelona åbner streaming-kanal i Kina

FC Barcelona åbner streaming-kanal i Kina

Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 15th December 2020 and may be out of date.

Fans af den spanske storklub i Kina, kan allerede nu godt hæve armene i sejrsrus! FC Barcelona har nu fået sin egen officielle streaming-kanal i Kina med Messi, Braithwaite og Co.

The Spanish football club, FC Barcelona, ​​iQIYI, a major online entertainment service in China and Super Sports Media have through a collaboration now made it possible for Chinese fans to get even closer to their idols in the Catalan La Liga club.

Herudover vil man også kunne følge klubbens b-hold ved deres træninger, så mon ikke at en træneraspirant eller to, vil kunne få nogle gode træningstips med fra lidt ‘spionage’ foran skærmen?

Mark Hildebrandt, redaktør, Footballogy.net

Klubben, der udover den stjernespækkede trup, også tæller danskeren Martin Braithwaite, vil sammen med de to kinesiske mediepartnere skabe den første FC Barcelona officielle kanal i Kina i sæsonen som trods coronarestriktioner gennemføres så godt det nu kan lade sig gøre. Ja, kanalen er faktisk allerede lanceret!

FC Barcelona fan online channel China
Den kinesiske sportskanal iQIYI Sports, som har rettighederne til bl.a. La Liga er partneret op med storklubben FC Barcelona, på mediets egen kanalunivers ‘Platform’.

Behind the scenes på kanalen

FC Barcelona er første La Liga-klub, der lancerer en kanal på platformen Her vil Barҫa levere videoindhold til sine fans i Kina, og du kommer med helt tæt på stjernerne til såvel træningssessioner, interviews og om breaking news i den spanske fodboldklub. Herudover vil man også kunne følge klubbens b-hold ved deres træninger, så mon ikke at en træneraspirant eller to, vil kunne få nogle gode træningstips med fra lidt ‘spionage’ foran skærmen? Og dét, selvom man ikke helt begår sig på kinesisk. Footballogy.net’s redaktør har allerede været inde på platformen og det virker faktisk ret seværdigt og interessant – hvis man altså lige ser bort fra de ‘underholdende’ reklamer, før hvert indslag.

Vi vil (..) skabe mere tilpasset indhold til kinesiske brugere, så fans kan lære om holdets nyeste udvikling, når som helst og hvor som helst

Yu Lingxiao, head of iQIYI Sports

Didac Lee, medlem af bestyrelsen for FC Barcelona og leder af det digitale område har i en pressemeddelse udtalt: – Klubben er begejstret for at arbejde sammen med iQIYI Sports med FC Barcelona-indhold og give fans adgang til optagelser, der tidligere ikke har været tilgængelig i Kina. Dette samarbejde repræsenterer et skridt fremad i vores digitale strategi, da vi bliver den første LaLiga-klub, der lancerer en kanal på platformen. FC Barcelona officielle kanal slutter sig til vores eksisterende sociale netværk i Kina, når vi kontinuerligt går efter at levere engagerende indhold og bringe vores klub tættere på vores fans i regionen. 

Kæmpe marked for Messi & co.

Det er naturligvis ikke uden økonomiske bagtæppe at FC Barcelona nu sætter en charmeoffensiv ind overfor sine fans i Kina. Med langt over en milliard mennesker – og flere til, hvis man tæller omegnen af Kina med, er markedet enormt og med samarbejdet håber FC Barcelona da også at øge sin brandværdi i ‘Solens rige’. Yu Lingxiao, chefen for iQIYI Sports, uddyber: – Barça er en af ​​de mest populære og succesrige fodboldklubber i verden. Klubben har mange loyale og entusiastiske fans i Kina. 

Forøger Barça’s brandværdi

Det håber også at skubbe FC Barcelonas brandindflydelse i Kina til en ny højde gennem samarbejde. –Vi vil (..) skabe mere tilpasset indhold til kinesiske brugere, så fans kan lære om holdets nyeste udvikling, når som helst og hvor som helst, afslutter Yu Lingxiao.

Watch FC Barcelona's fan portal in China

Du kan hér tage et kig på FC Barcelona’s officielle streaming-kanal i Kina. Det er dog ikke alt indhold man kan få adgang til, da visse dele ikke kan ses udenfor det regionale område. Man kan dog forsøge sig med at oprette en profil på sitet og det hjælper også, at bruge fx Google Chrome, der giver mulighed for at oversætte den kinesisk-sprogede side.

Medietjenesten iQIYI Sports har rettighederne til La Liga indtil 2021, så der er endnu lidt tid at udnytte partnerskabet i, men mon ikke de mange kinesiske fans vil gøre sit til, at dét samarbejde fortsætter.

Print Friendly, PDF & Email

Must Read

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

da_DKDA
Verified by MonsterInsights