Annonce · Ads
Denne artikel er mere end 12 måneder gammel og kan indeholde gammel/uddateret information. This entry has been published on 11th juni 2021 and may be out of date.

Hitmagerne The Edge, Martin Garrix og U2’s Bono kickstarter EURO2020 med turneringens officielle hymne

Intet EM uden en officiel sang og dén står en flok kendte hitmagere som blandt andet, den hollandske DJ og producer, Martin Garrix, bag. Til sommerens coronaforsinkede tunering, der trods vi skriver 2021 stadig hedder EURO2020, bliver sommerens store – og længe ventede fodboldturnering sparket i gang med en til lejligheden fyldig … ja, genåbnings-fanfare kan man næsten sige. 

Annonce · Ads

– At kreere musik for en af verdens største sportsbegivenheder sammen med Bono og The Edge, har været en fantastisk oplevelse, fortæller Martin Garrix, som fortsætter: – Jeg er meget stolt over hvad vi har fået lavet sammen og glæder mig til at dele den med hele verden! 

Titlen We Are The People er en energisk og majestætisk hymne på et lille minut, som vi kommer til at stifte bekendskab med mange gange den næste måneds tid på TV og diverse sociale medier. U2-stjernerne leverer udover hjælp til tekst, så også nogle af deres velkendte og ikoniske guitar-rifs. Hør den officielle EURO2020-hymne herunder.

DEN OFFICIELLE EURO2020-SANG MED BLANDT ANDRE U2-BONO

We Are The People er en sang, som ser på de udfordringer, som verden i øjeblikket står overfor, men på samme tid sigter efter at finde det forenende svar til disse udfordringer, skriver UEFA på sin hjemmeside om indholdet og tanken bag sangen. Og som det også bemærkes. Den er ikke så svær at stemme sammen om. God fornøjelse!

Kilde UEFA.com

Print Friendly, PDF & Email
Annonce · Ads